Wytse Oosterbaan (links), CEO van APH Group, en Christian de Vries, oprichter en algemeen directeur van Agri 2.0. - Foto: APH Group MechanisatieNieuws

APH Group breidt uit naar Rusland en Oekraïne

Het Nederlandse APH Group, distributeur van aardappel- en groentemachines, neemt per 1 januari 2022 Agri 2.0 over. Daarmee breidt het bedrijf uit naar Rusland en Oekraïne.

APH Group integreert per 1 januari 2022 de vijf vestigingen van Agri 2.0 in Rusland en Oekraïne in de organisatie. De 45 medewerkers verdeeld over de vijf vestigingen blijven de activiteiten op de huidige locaties voortzetten onder de naam Agri 2.0.

18 vestigingen in 10 landen

Agri 2.0 is in Rusland en Oekraïne een bekende distributeur van precisielandbouwtechniek en vertegenwoordigt onder andere Raven, Precision Planting en Horizon. APH Group distribueert machines voor aardappel- en groenteteelt. Het merkenportfolio omvat onder andere Dewulf-Miedema, Baselier, Agrisep, Imants, Fasterholt en Wifo. Na de overname beschikt het Nederlandse bedrijf over achttien regionale sales- en servicepunten in tien verschillende landen.

Beheer
WP Admin