Foto: ANP BoerenlevenAchtergrond

AgTech startups: doe mee aan de Dragon’s Den

De agrarische sector is een van de meest innovatieve sectoren om in te werken. De ontwikkelingen rondom de allernieuwste technieken (hardware en software) zitten in een stroomversnelling.

Tijdens de Agri & Food Carrièredag laten jonge talenten zien aan welke innovatieve projecten zij werken. Centraal in dit programma staat de Dragon’s Den. Speciaal voor de eerste editie van de Agri & Food Carrièredag organiseert FarmHack zo’n Dragon’s Den, gebaseerd op een tv-programmaconcept.

Wildcard-uitnodiging

Tijdens de Dragon’s Den krijgen drie exclusieve Agri & Tech (AgTech)-startups de kans om hun game changing idee te pitchen. Ieder team maakt kans op een vervolgtraject met een van de drie ‘dragons’:

Ben jij een AgTech startup? Dan kan jij hierbij zijn! ProAgrica geeft één wildcard weg aan het meest gedurfde en ambitieuze idee voor agri en food! Dus werk jij aan een eigen data en technologiegedreven innovatie en durf jij het aan om tijdens de Dragon’s Den te worden geroast door drie AgTech-experts? Meld je dan aan vóór vrijdag 20 oktober!

Wat moet je doen?

Mail naar Camille.Janssen@proagrica.com en beantwoord de volgende vier vragen:

  1. Wie zijn jullie? (in aanmerking komen teams van 1 tot 5 personen)
  2. Welk probleem lossen jullie op?
  3. Wie is jullie (beoogde) klant?
  4. Wat is jullie innovatieve inzet van data en technologie?

De Dragon’s Den wordt georganiseerd door FarmhackNL: The best creative minds pushing the boundaries of data and technology in food & agriculture.

Kom naar de Agri & Food Carrièredag en …
• kom direct in contact met de beste werkgevers in de agri- en foodbusiness;
• volg lezingen van inspirerende topsprekers;
• solliciteer direct op de vacatures op de vacaturewand;
• verbeter je skills tijdens diverse workshops;
• vind jouw vervolgopleiding.

Beheer
WP Admin