Premium
Foto: Martijn ter Horst AlgemeenColumn

‘Agrarische feiten en beleid’

Reacties

  1. Is in vorige onderzoeken volgens mij wel vaker aangetoond dat onder stedelijk gebied de grondwaterkwaliteit , net als luchtkwaliteit en andere kwaliteiten het slechtst is.

  2. En een meetpunt komt heus niet perongeluk in een hondentoilet, het laat overduidelijk zien hoe sommige ambtenaren van lnv in de wedstrijd staan.
    Dit bagatelliseren is bijna net zo ernstig als het vergrijp!!

  3. willem je valt nu toch wel heel erg door de mand ! Stedelijke overschrijdingen mee wegen is geen stommiteit , maar manipulatie van de cijfers ! Dat LNV dan zegt dat het voor het gemiddelde niet uitmaakt is natuurlijk onzin , als je een paar onvoldoendes weg streept wordt de uitslag anders . Het overgrote deel van de controlepunten voldoet aan de normen , voornamelijk te hoge waarden op zand en löss gronden. Jij vind het schijnbaar acceptabel dat als een paar studenten in een klas een onvoldoende halen om dan de hele klas maar te laten zakken ?
    Over je laatste alinea over BBB wil ik maar 1 ding zeggen Willem deugt niet.

  4. Willlem jij noemt het meewegen van een hondentoilet een stommiteit. Maar op basis van deze cijfers raakt NL wel de depositie kwijt. ‘Foutje Bedank’ zei Rijk de Gooier ooit, maar dit is toch beschamend voor een landbouwland om zo belangen te verkwanselen.

Beheer
WP Admin