Premium
Wanneer de situatie escaleert, mag afschieten van wolven volgens EU-regels wel degelijk, zegt Europarlementariër Annie Schreijer-Pierik. - Foto: ANP AlgemeenColumn

‘Afschieten van wolven mag vooral van Nederland zélf niet’

Reacties

  1. De wolf is hierheen gehaald (daarom zijn ze ook niet mensenvreemd) door een slag “publiek” die een groter probleem voor de samenleving zijn als de wolven. Die wolven zijn in het buitenland gefokt om hier uitgezet te worden.

  2. @Armer. Het is de vraag wie oms regeert? Is het de regering of trekt de oppositie aan de touwtjes? Eemn ding is zeker “De Groenen zijn de baas in Nederland in samenwerking met de complete Randstad. Hier kunnen de boeren en plattelanders niet tegen op.

    1. De regering regeert. En dat volgens het regeerakkoord. Omdat rechts de verkiezingen heeft gewonnen en vvd met cda niet met rechts wilden, moest het over links. D66 kreeg toen de macht in handen dus is het regeerakkord pro d66.

  3. Nederland is lief en brussel stout, volgens den haag maar het is net anders om. Daarbij spreekt den haag niet altijd de waarheid.

Beheer
WP Admin