Premium
Plaatsspecifiek bemesten met behulp van de NIR (Nabij Infra Rood)-sensor. Hier bij NPPL-deelnemer melkveehouder Ad van de Velde in Kantens (Gr.). - Foto: Koos Groenewold AlgemeenAchtergrond

Afrekenen – maar dan positief

Reacties

  1. Triest dat gepensioneerden nu weten hoe het moet. Dat geldt voor wetenschappers maar ook voor politici. Toen ze aan het roer stonden waren ze niet thuis.

    1. Dat is omdat wetenschappers en politici zijn niet vrij om de waarheid op tafel te gooien als ze nog werken. Er is altijd een politieke of financiele agenda die boven de feiten staat. Universiteiten bijvoorbeeld krijgen bakken vol met geld zolang bijvoorbeeld klimaatsverandering het einde van de wereld betekent. Er gaat gigantisch veel geld in om. Als wetenschapper moet je daarom weten dat je voor je baan het balletje aan het rollen moet houden. Om te weten hoe de wereld er echt aan toe is met betrekking tot klimaat of corona kun je daarom niet om de gepensioneerde wetenschappers heen omdat ze doorgaans het meest ervaren zijn op hun gebied en er VRIJ over kunnen praten. Daarom zijn de programma’s waarin deze mensen spreken niet op npo youtube twitter of facebook omdat ze daar door de linkse maffia worden weg gesensureerd.

  2. We zullen wel verder moeten met de ASB het land is vastgelopen mensen worden ontslagen de bouw ligt op z’n gat het ministerie zit op vele beleids terreinen met de handen in het haar en de boeren zijn des duivels.De ASB geeft weer enigsinds vertrouwen de boer aan het roer.

Beheer
WP Admin