Logo: AB Vakwerk AlgemeenNieuws

AB Vakwerk: € 4,4 miljoen winst bij € 112 miljoen omzet

De agrarische uitzendcoöperatie AB Vakwerk (vooral actief in Noord-Nederland) heeft vorig jaar een winst geboekt van € 4,4 miljoen bij een omzet van 112 miljoen.

Dat blijkt uit de jaarcijfers van het bedrijf. De 4.000 leden van AB Vakwerk delen in het resultaat, heeft de ledenraad besloten.

AB Vakwerk, voortgekomen uit de organisaties voor bedrijfsverzorging AB Fryslân en AB Noord-Holland, heeft nog niet eerder zo’n hoge omzet geboekt. Die was 10% hoger dan het vorige boekjaar. De groei is hoger dan het gemiddelde in de uitzendbranche.

Bijna € 500 korting op inhuur flexibele arbeid

Algemeen directeur Hylke van der Veen zegt dat het resultaat in overgrote mate is behaald met uitzend- en detacheringsactiviteiten bij de klantengroep van AB Vakwerk.

Leden van AB Vakwerk krijgen een korting van bijna € 500 aangeboden op de inhuur van flexibele arbeid. “Hiermee hopen we natuurlijk de leden ook extra te stimuleren om zaken met ons te doen”, aldus Van der Veen.

AB Vakwerk opende afgelopen jaar nieuwe vestigingen in Sneek, Emmeloord en Leek. Daarmee komt het totaal nu op elf regiokantoren, verspreid over de provincies Friesland, Noord-Holland, Flevoland en Groningen.

Beheer
WP Admin