Premium
Eind 2020 blokkeerden boeren het distributiecentrum van Jumbo in Beilen om hun eis voor een betere marge op producten kracht bij te zetten. - Foto: ANP AlgemeenColumn

‘Aangifte FDF tegen Jumbo is onverstandig’

Reacties

 1. Jumbo gaat echt niet dicht, het is om iedereen wakker te schudden, dat er met 2 maten wordt gemeten,
  en als Jumbo dan biovlees wil aanbieden en eisen aan ons stelt dan moet jezelf de zaak wel op orde hebben , anders heb je boter op je hoofd en *** je als een kip zonder kop.deze reactie is automatisch gemodereerd

 2. Totaal niet mee eens. Jumbo heeft tot op heden alleen nog maar de uitknijp strategie toegepast en zal dat blijven doen. En de vergelijking met de voerleverancier gaat totaal niet op. 1 klantje van de voerboer…. Ze nemen lachend afscheid als je vertrekt. En tussen Jumbo en de boer zitten vaak nog diverse schakels.
  Recent heeft jumbo handjeklap gedaan met een leverancier van GNK kip en BLK kip.
  Het mot allemaal BLK worden (veel duurder is deze) maar dan wel voor de prijs van GNK. Oké dat kan, alleen dat komt t wel van Polen of Roemenië….. oké is goed, No problemo….

  1. Geef de Nederlandse boer een normale vergoeding voor zijn producten en niet onder de maat.

 3. Zie maar dat die Hanna veel meer ballen heeft dan de redactie van boerderij. Fdf heeft niet toevallig gekozen voor jumbo, daar zit nog duidelijk oud zeer. Trouwens fdf verkoopt niks aan jumbo. Het is juist goed dat fdf duidelijk maakt aan de burger dat de bieren hun vergunningen in orde hebben en heel veel andere bedrijven niet. Lto is voor de vergadertafel, fdf voor het gevecht ( en nu dus voor media- aandacht).

Beheer
WP Admin