Mechanisatie

Nieuws 2310 x bekeken 1 reactie

Nieuw maaidorservlaggenschip New Holland

New Holland heeft de CR-maaidorsers vernieuwd. De CR-reeks is naar boven uitgebreid met een nieuw topmodel van 480 kW (652 pk).

Met de nieuwe CR 10.90 claimt New Holland de maaidorser met de grootste capaciteit ter wereld te hebben. Belangrijkste wijzigingen ten opzichte van de huidige modellen zijn een nieuwe motor en cabine. Nieuw op de CR-serie is ook de Dynamic Feed Roll (DFR). Dat is een soort versneltrommel tussen de invoerketting en de twee in lengte geplaatste dorsrotors. Gemiddeld genomen leidt de DFR tot 15 procent meer dorscapaciteit. Op de CR 10.90 is de DFR standaard, om de kleinere modellen binnen de CR-serie is de DFR een optie.

Eén reactie

  • ed12345

    Deze week weer iets geleerd de NH combines zijn het gemakkelijkst helemaal leeg of schoon te krijgen .Voor ons zaaizaad boeren erg belangrijk.

Of registreer je om te kunnen reageren.