Premium
Sjaak van der Tak, voorzitter LTO Nederland, staat de pers te woord na afloop van een gesprek over het Landbouwakkoord. Het wordt spannend of er een akkoord komt. - Foto: ANP AlgemeenColumn

‘Zonder Landbouwakkoord alleen maar verliezers’

Reacties

  1. Activisme wordt steeds vaker verpakt als wetenschap is me de laatste tijd opgevallen. Doorgeslagen, eenzijdige en onpraktische ‘regelgeving’ en wetenschappelijke adviezen wat weer misbruikt wordt in de politiek.

  2. Uitslag stem bureau in WUR gebouw

    GL 25% D66 75% en in de landbouwuniversiteit stemde 4.5% BBB. Houdt u daar rekening mee als u een onderzoek of mening van een WURder leest.

  3. De WUR heeft ons in deze ellende gestort. Het geweldige wur heeft ook in de exact 4 jaar stikstof oorlog GEEN ENKELE ROL VAN BETEKENIS OF ENIGE OPLOSSING gespeeld en gebracht. De enige uitvinding die ze in de afgelopen 40 jaar heeft aan het voetlicht gebracht heeft is verschraling en afgraven van goede landbouwgrond

  4. Jongeneel en z’n stikstof maten houden wel van onderhandelen, als het niet via het depositie spoor kan dan duwen we de boeren maar door de emissie trechter (nieuwe oogst.

  5. Wageningen leidt wetenschappers op maar geen politici. Politieke spelletjes horen niet thuis in wageningen. Tenzij wetenschap politiek is geworden en daar lijkt het wel steeds meer op. En dat is fout.

  6. Je zegt in je column heel mooi dat de studenten moeten onderhandelen . Dat is nu net het probleem met het landbouwakkoord , er moet WEL onderhandelingsruimte zijn ! Van te voren zijn er al zoveel kaders vast gezet dat eigenlijk van te voren al duidelijk was dat er weinig kans op een akkoord .

Beheer
WP Admin