Premium
Schapenhouder plaatst een omheining en hoopt zo de wolf op afstand te houden. - Foto: Ruud Ploeg AlgemeenColumn

‘Zet hek om natuurgebieden, dan is de wolf écht beschermd’

Reacties

  1. De beperkende factor voor de natuur in Nederland is het aantal mensen dat daar woont in combinatie met het welvaartsniveau.
    De wolf zal alleen een positief effect op de natuur hebben wanneer hij het aantal mensen fors reduceert, te beginnen in de Randstad.

  2. “Er is een veel betere oplossing: zet een hek om alle natuurgebieden. Dan is de beschermde wolf echt beschermd. En de boer is verlost van de toenemende wolvenplaag.”

    Hier had natuurlijk het volgende moeten staan.
    Er is een veel betere oplossing: zet een hek om de Randstad. En de boer is verlost van de toenemende plaag uit Den Haag.

  3. Vergaderboer een hek rond de Natuurgebieden zal nooit gebeuren. Dit betekent nl. dat de predatoren hun kostje in het beschermde gebied moeten vangen en daarmee is het einde van de eetbare dieren nabij. Deze dieren zijn immers ook beschermd en worden ook gekoesterd door de Milieu liefhebbers. Nee de wolf moet vrijspel houden en helpen de veehouders uit te roeien. Dit laatste lijkt steeds meer het ideaaal van de Randstedeling te zijn waarbij politieke voorkeur onbelangrijk is.

Beheer
WP Admin