Premium
Foto: ANP AkkerbouwColumn

Wildschade groeit

Reacties

  1. Die wolf,gans,bever,wild zwijn ,vos en das geen mens heeft ze gemist toen ze er (bijna) niet meer waren.Nu het barst van die troep lopen alle mensen met een dikke glimlach.(willen die natuurbeschermers ons doen geloven)Voor mij blijft het ongedierte.

  2. De natuurbeschermers hebben het succesvol uitzetten van bevers, dassen en wolven professioneel samen laten lopen met juichende zorgvuldig ingestudeerde commentaren over hoe veel mooier Nederland daardoor geworden is.
    Iedereen weet nu al, dat zodra de onbeperkte uitbreiding van de wolven , net als vroeger , leidt tot een aanval op kinderen , meteen een zorgvuldig nu reeds opgesteld persbericht de deur uit gaat met verwijten aan niet goed oplettende ouders .
    Na de tweede aanval door wolven op kinderen wordt de politiek wakker en gaat eindeloos onderzoeken.

  3. armer, de overheid wil het graag afschuiven op een ander. eerst zeggen dat je niet mag bestrijden hinderen verjagen op je eigen grond ( bezittingen) . en dan vervolgens geen verantwoordelijk nemen en alles uit de hand laten lopen. vervolgens bij schade alleen een klein beetje vergoeding geven ( dat noemen ze ( “tegemoetkoming'” schade ) , met alle voorwaarden, toeters en bellen die de grondeigenaar voor lief moet nemen.

  4. Als mijn koeien bij de buurman de tuin verrot lopen , betaal ik ( via mijn verzekeraar) de schade. Zijn het wilde varkens dan heeft mijn buurman pech. Schiet mijn buurman die wilde varkens neer dan krijgt hij problemen met de overheid. Wilde varkens zijn van iedereen totdat je je schade wilt claimen. Dan zijn ze van niemand.

Beheer
WP Admin