AkkerbouwAchtergrond

Vrouw, wat wil je?

Boerinnen hebben andere informatie nodig dan andere vrouwen. Maar wát willen ze precies? Stuur uw wensen in.

Was will das Weib? Sigmund Freud vroeg het zich al af en na hem nog vele anderen. De vraag ging er niet over of vrouwen wel of geen nieuwe schoenen willen. De vraag ging over de ontwikkeling van meisje tot volwassen vrouw.

Was will das Weib? is ook een vraag die we ons bij Boerderij stellen. We doelen hierbij op vrouwen die op een boerderij wonen. Soms werken ze mee, soms niet. Maar vrijwel altijd leven ze samen met iemand die boer is. Dat geeft een heel ander leven dan wanneer je een levensgezel hebt die zich ’s ochtends in zijn nette pak hijst en na een snelle kop thee in de auto stapt op weg naar kantoor. Om half zes is ie weer thuis. Als er tenminste geen files staan.
Het leven van een vrouw op een boerderij verloopt anders en daarom is er ook specifieke informatie nodig. Informatie die je niet vindt in de damesbladen die bij de kapper op tafel liggen.

We vragen ons in tegenstelling tot Freud dus niet af hoe het met de vrouwelijke ontwikkeling zit. Dat zoeken anderen maar uit. Wel vragen we ons af wat vrouwen in Boerderij en op de website Boerderij.nl willen lezen. Informatie over tuinieren? Recepten? Opvoedtips? Is er misschien behoefte aan een forum waarop ze met andere boerinnen van gedachten kunnen wisselen? Is er interesse voor zakelijke informatie over verrekenbedingen en salarismogelijkheden?
Er is heel veel te bedenken, maar de wens van de boerin staat centraal. Daarom deze oproep: heeft u ideeën en wensen? Mail, schrijf of bel me. Margreet.welink@reedbusiness.nLl

Beheer
WP Admin