Premium
Foto: Ronald Hissink AlgemeenColumn

‘Verlies van goodwill kunnen we als landbouw niet hebben’

Reacties

  1. Veehouders hebben de media tegen. Daar is niks tegen te doen want je hebt altijd wel een rotte appel. En zo niet dan zoekt die media dat wel. Hier in frankrijk zijn de veehouders het wel zat en stoppen met hun veehouderij(tak). Vlees en melk worden schaarser, stallen komen leeg te staan en graslanden worden omgeploegd. Europa ziet dat natuurlijk ook wel en gaan door handelsverdragen de supermarkten vol houden. Dierwelzijn en biodiversiteit moet in europa maar niet in europese supermarkten. Vanaf 2030 gaan we last krijgen van de weggejagen europese veehouderij. Zoals gewenst door de deugdelijke linkse minderheid. Die maken van dierlijke eiwitten een luxe product die onbetaalbaar wordt voor de lagere inkomensklasse. Jammer voor die hardgroeiende jongens van 15 jaar mer arme ouders.

    1. Exact en allemaal aan het infuus van enkele grote spelers in de plantaardige wereld, Unilever, cargill en ADM enz. Wie voedsel heeft, heeft macht (in de toekomst). Zelfvoorzienigheid is de enige rede waarom de wereld het Rusland van Poetin nu niet aan kan. Maar dat snappen we helaas in het zwaar verwende Westen(europa) nu nog niet.

    2. Mooi gesproken farmerbn!
      De legbatterij eieren en nul ster beter leven kippetjes uit de Oekraïne gaan net als de Roundup Ready sojamelk uit Brazilië grif over de toonbank. Want, wat van ver komt is lekker!

Beheer
WP Admin