MechanisatieFoto

TREKKER Sleutel Event geslaagd!

Ede (Gld.) – Vrijdag 3 juli was het zover: de eerste editie van het TREKKER Sleutel Event. 64 monteurs kwamen aan hun trekken in acht workshops en trainingen, en ontvingen allemaal een certificaat van deelname. Deelnemers en partners zijn heel tevreden. En voor de tweede editie weten we al waar het nog beter kan.

De kernwoorden van deze bijzondere dag: enthousiast, gemotiveerd, leergierig, gewoon leuk, en vooral: herkenning. Herkenning bij elkaar, onder elkaar. Dat is kortweg het gevoel dat je overhoudt aan een bezoek aan het TREKKER Sleutel Event.

Lag het nu aan de inhoud van de workshops? Was het de onderlinge sfeer? Was het de locatie? Hoe het ook zij, iedereen was content tijdens en na de eerste editie van het Event. De deelnemers kwamen uit heel Nederland vandaan, alsof het van tevoren zo was afgesproken. Ook waren er enkele deelnemers uit België, en zelfs één uit Roemenië.

Bekijk alle foto’s en de film van deze leerzame, technische dag! Of lees het complete verslag in de zomeruitgave van TREKKER, die om en nabij 17 juli op de mat valt.