Een Struik loofklapper in actie, hier het type Glutton 3000. - Foto: Stefan Tovornik MechanisatieAchtergrond

Struik landbouwmachines ook via Abemec

Machines van fabrikant Struik worden nu ook vermarkt via het dealernetwerk van Abemec. Het betreft dan de regio’s Noord Brabant, Midden- en Noord Limburg, Utrecht, Overijssel en West Gelderland.

Abemec was al dealer van Struik-machines in Flevoland via de voormalige Van Arendonk-vestigingen die Abemec eerder in 2018 overnam. Abemec en Struik zijn samen overeengekomen dat Abemec de machines ook in haar andere werkgebieden mag verkopen. Het betreft dan de regio’s Noord Brabant, Midden- en Noord Limburg, Utrecht, Overijssel en West Gelderland.

Struik maakt onder meer machines voor de aardappel en wortelteelt en bouwt (rug)frezen, rugvormers, loofklappers en onkruidbestrijders.

Abemec richt zich meer en meer op de mechanisatie in de akkerbouw en precisielandbouw. Onder meer door samenwerkingen met Naio, Dewulf en Franquet.

  • Struik maakt ook machines voor de wortel- en witlofteelt en is een echte specialist. Hier een speciaal gebouwde machines voor de witlofteelt. - Foto: Eric Wientjes

    Struik maakt ook machines voor de wortel- en witlofteelt en is een echte specialist. Hier een speciaal gebouwde machines voor de witlofteelt. – Foto: Eric Wientjes

  • Een Struik Varix ruggenfrees in actie in de Fevopolder. - Foto: Ruud Ploeg

    Een Struik Varix ruggenfrees in actie in de Fevopolder. – Foto: Ruud Ploeg

Beheer
WP Admin