Premium
Foto: ANP AlgemeenColumn

‘Remkes treft vrienden aan tafel’

Reacties

 1. Vergeten boeren gemakkelijkheid halve niet even dat hun miniclubje van 53000 boeren wordt vertegenwoordigd (door vele organisaties) splinterpartijen en vergeten ze gemakkelijkheid halve ook niet dat de 2e kamer overduidelijk heeft gesproken door de stikstofwet met 104 tegen 37 aan te nemen.
  Boer zijn is geen recht maar onze natuur te blijven vergiftigen ziet de agrarische wel als recht en de steun die ze uit de maatschappij ontvangen komt voor een groot deel van onruststokers en op rellen beluste gepeupel van de opgepakte actievoerders is 85% niet uit de landbouw afkomstig.

 2. Prima dat de tijd doortikt. We komen steeds dichter bij de lege porte-monnaie en de provinciale verliezingen. De bestuurders die er nu zitten zullen er straks niet meer zitten.

 3. Goed samengevat….
  2 maand verder, en nog geen millimeter verder….
  Begint steeds meer op kindertoeslagaffaire en aardbevingenaffaire uit Groningen te lijken….

 4. Zou Remkes heimelijk niet denken; zit hier maar wat aan te horen van wat ‘nsb-ertjes nieuwe stijl, ipv de boeren waar het om gaat ??

  1. Die kleine clubjes hebben wel de steun van 2.000.000 leden van natuur en millie organisaties en dan heb ik het alleen nog maar over de 5 grootste organisaties .
   En de andere boeren hebben de steun van de organisaties die aan de productie voor export verdienen.

Beheer
WP Admin