De nieuwe Boss 3000 Master-serie opraapwagens van Pöttinger telt vier modellen met een inhoud van 18,7 tot 26,5 kuub. - Foto: Pöttinger MechanisatieNieuws

Pöttinger introduceert Boss 3000 Master-opraapwagen

De Pöttinger Boss 3000 Master-opraapwagen is bedoeld voor kleinere bedrijven of voor bedrijven die werken in bergachtige gebieden. De fabrikant heeft de wagen zo onderhoudsarm mogelijk ontworpen.

In de Boss 3000 Master-serie kan de gebruiker kiezen uit vier modellen opraapwagens, met een inhoud van 18,7 tot 26,5 m3. De wagens zijn optioneel verkrijgbaar met twee of drie doseerwalsen. Daarnaast heeft de klant de keus tussen een enkel of tandem-as-onderstel. De nieuwe opraapwagen is geschikt voor vermogens tot 130 pk.

Pöttinger Evomatic-laadinrichting

De nieuwe opraap- en laadinrichting van de Boss 3000-opraapwagens heeft Pöttinger Evomatic genoemd. Dit systeem zorgt volgens de fabrikant voor meer gewasdoorvoer, een lager geluidsniveau en vergt minder onderhoud. De pick-up heeft een opnamebreedte van 1,80 meter en is pendelend opgehangen.

Isobus-bediening

De ‘kleinere’ opraapwagens van Pöttinger krijgen de intelligente mogelijkheden mee die al eerder op de grotere Jumbo-opraapwagens zijn geïntroduceerd, zoals een Isobus-bedieningsterminal van 4,6 inch. De nieuwe Select Control heeft 8 bedieningstoetsen en een touchscreen.

Ben je op zoek naar een gebruikte Pöttinger-opraapwagen? Kijk op Traktorpool.nl

Beheer
WP Admin