Premium
Vleeskuikens voor de productie voor Beter Leven-keurmerk 1 ster zijn van een trager groeiend ras en krijgen afleidingsmateriaal in de vorm van stro. - Foto: Diederik van der Laan PluimveeNieuws

Nog meer supermarkten kiezen voor Beter Leven-kip

Reacties

  1. We worden bestookt op het www en forums met halve info over supermarkten, retailers en slachters en voerboeren die overname’s doen. Maar wat brengen die kippen nou eigenlijk op, en waaruit bestaan de toeslagen. Wellicht geheime informatie? En daarnaast veel blablablablablabla van anonieme beschuldigingen naar periferiebedrijven. Hou daar nou eens een keer mee op, en laat ieder onder werkelijke naam reageren.

  2. Die omslag gaat niet lukken. Hooguit voor een klein gedeelte. Dat aantal kan nooit door de Nederlandse pluimveehouders geleverd worden binnen drie jaar. Los van het feit of de afnemende partij daarvoor wil betalen. Je zou zeggen dat er nu al een fikse prijsverhoging geboden wordt ter stimulering. Er wordt inderdaad al beter betaald, echter als je de huidige voerprijs meeneemt dan valt dat erg mee en is het niks spectaculairs, die prijsstijging.

Beheer
WP Admin