Premium
LTO-voorzitter Sjaak van der Tak. - Foto: Herbert Wiggerman AlgemeenColumn

‘LTO-voorzitter Van der Tak rijdt scheve schaats’

Reacties

  1. Wat was de reactie van lto over de frauderende veehouders en de tweelingkalveren? We tolereren geen fraude of zoiets en het buitenschoppen van leden?

  2. Hoorde hem een keer bij Sven op 1 over het stikstofprobleem, deed het eigenlijk wel netjes tot hij begon over een stuk Noordzee inpolderen , tja ben je dan nog geloofwaardig?

  3. Als je kijkers, luisteraars of lezers wil trekken, zal het meer opleveren als je personen aan het woord laat waarvan de aanhang op een lompe manier met de grootste trekker die ze hebben, de voordeur van het provinciehuis er uit rijdt, dan een gekozen bestuurder die langs formele geweldloze weg zonder de allergrootste tractor als gereedschap of hulpstuk de problemen rondom de diverse milieuvraagstukken toe wil lichten.
    Het zou zo maar kunnen dat Van de Tak daarom niet altijd de eerste zal zijn waaraan gedacht wordt voor deelname aan een interview als v.d. O. met/of zijn gevolg weer op pad zijn geweest met een stoet tractoren.

  4. Het valt mij op dat bij heel grote bedrijven met abnormale groeicapaciteit altijd een zweem van criminaliteit om heen hangt. We zien het bij van Bakel in de melkveehouderij, bij van der K. in de tomaten en bij diverse mestverwerkers.

    1. Schaar je lto daar ook onder? Die zweem van criminaliteit? Dat had ik van jou niet verwacht dat je over lto zo ging denken…..

  5. als je zen salaris hoort bij lto dan snap je waarom ie voorzitter is geworden zoek maar vast een nieuwe deze wordt niet meer serieus genomen in den haag

  6. Het is ongelooflijk wat moeten ze met de vent. je hoort en ziet hem niet nergens. ze weten ze wel uit te zoeken bij het LTO. eerst die Calon en nu van der Tak . allebei totaal waardeloos. Ik vraag me altijd af hoe dwaas moet je zijn om van deze lto meelopers nog lid te zijn.

Beheer
WP Admin