Kramer lift mee met John Deere MechanisatieNieuws

Kramer lift mee met John Deere

Wielladerfabrikant Kramer heeft een nieuw afzetkanaal. De machines zijn binnenkort te koop bij de John Deere-dealers.

Twee jaar terug kwam al het nieuws dat Kramer en Claas uit elkaar gingen. De machinefabrikant leverde zijn producten in Claas-kleuren, maar laatstgenoemde stapt over naar Liebherr als leverancier. Vorige maand maakte Kramer bekend dat het, naast de compactere machines die het al onder eigen naam verkocht, ook de grotere modellen zelf in de markt wil gaan zetten.

Kramer hoopt sneller te groeien in de landbouw via het geoliede dealernetwerk van John Deere. De Amerikanen willen met de groene lijn van Kramer een completer pakket aanbieden aan hun klanten. - Foto's: Kramer

Kramer hoopt sneller te groeien in de landbouw via het geoliede dealernetwerk van John Deere. De Amerikanen willen met de groene lijn van Kramer een completer pakket aanbieden aan hun klanten. – Foto’s: Kramer

En nu dus de deal met Deere. Via dit goed vertakte dealernetwerk hoopt Kramer sneller te kunnen groeien in de landbouwsector. Voor John Deere betekent het een completer leveringspakket. De Amerikanen beginnen de samenwerking met hun nieuwe preferred supplier in Europa; later komen Afrika, het Midden-Oosten en de voormalige Sovjet-republieken aan de beurt. Verder heeft het concern voornemens om een aandeel te nemen in Kramer.

Sinds de breuk met Claas maakt Kramer niet alleen compacte wielladers onder eigen naam, maar nu ook de grotere verreikers.

Sinds de breuk met Claas maakt Kramer niet alleen compacte wielladers onder eigen naam, maar nu ook de grotere verreikers.

Beheer
WP Admin