Machinefabrikant Holaras heeft de H150-veegmachine speciaal ontworpen voor de mini-shovel. De veegmachine rust op drie zwaar uitgevoerde zwenkwielen. - Foto: Holaras MechanisatieNieuws

Holaras levert H150-veegmachine speciaal voor minishovels

Machinefabrikant Holaras uit Aalten (Gld.) breidt zijn gamma veegmachines uit met de H150-veegmachine speciaal voor minishovels. De hydraulisch aangedreven borstel heeft een werkbreedte van 150 centimeter.

De Holaras H150-veegmachine rust op drie zwaar uitgevoerde zwenkwielen. Voor een nauwkeurige bodemvolging kan de veegmachine 30 centimeter naar boven en beneden bewegen, tot 75 graden naar voor kantelen en zowel naar links als rechts 12 graden pendelen. Volgens Holaras zorgt dit voor een goede bodemvolging dit maakt hogere werksnelheden mogelijk.

Borstel-as in hoogte verstelbaar

De slijtvaste poly zigzagborstel heeft een diameter van 600 mm. De borstel-as is in hoogte verstelbaar, waardoor slijtage van de borstel eenvoudig is te compenseren. Daarnaast is de opvangbak standaard hydraulisch uitgevoerd. Ook is het mogelijk om met de opvangbak open te vegen.

Slechts 440 kilo eigengewicht

Het eigengewicht van de veegmachine inclusief opvangbak is slechts 440 kilo. De adviesprijs voor de Holaras H150-veegmachine bedraagt € 7.950.

Auteur: Robin Looman

Ben je op zoek naar een gebruikte Holaras-veegmachine? Kijk op Traktorpool.nl

Beheer
WP Admin