Deelnemers aan de Grasdag 2021 Drive-in volgen presentaties van sprekers vanuit hun auto. - Foto: Boerderij RundveeNieuws

Grasdag Drive-inn: met je auto op de demo

Bezoekers van de Grasdag 2021 Drive-in rijden in een tijdslot van 1,5 uur langs demonstraties, informatiestands en workshops met sprekers. Ze volgen alles vanuit de auto.

De drive-in is een initiatief van Boerderij en Trekker om in coronatijd toch een live evenement te kunnen organiseren rondom het onderwerp gras.

Kennis delen vanuit de auto

Vanuit de auto zien bezoekers een demonstratie grasmaaien en harken op het melkveebedrijf van familie Kloosterboer in Deventer. De balenpers verwerkt de ene helft van het gemaaide gras, terwijl de hakselaar de andere helft verwerkt.

Tekst gaat verder onder de foto

Koptelefoons hangen op een rij klaar voor de bezoekers, zodat zij alle presentaties kunen volgen.
Koptelefoons hangen op een rij klaar voor de bezoekers, zodat zij alle presentaties kunen volgen.

Via koptelefoons krijgen de bezoekers uitgebreide informatie over de machines en hun specifieke eigenschappen. De koptelefoons zijn ook gebruikt om de presentaties van de sprekers te volgen, die zo hun kennis met het publiek delen. Deze kennis en aanbevelingen zijn op het eigen bedrijf dan weer direct toepasbaar.

Grasdag 2021 Drive-in: bezoek deze unieke studiedag over gras op 17 juni in Appelscha. Meld je aan voor dit gratis evenement!

Beheer
WP Admin