Premium
Foto: Homburg Holland MechanisatieNieuws

Garford SpotSprayer gaat aardappelopslag te lijf

Reacties

  1. Beste redactie. Graag dit bericht of artikel rectificeren. Een volvelds behandeling wordt normaliter met 4 liter Glyfosaat uitgevoerd op bijv onbeteeld land. Select spray zoals deze maakt het mogelijk Glyfosaat selectief in te zetten op aardappelopslag waardoor het chemisch te bestrijden is in andere gewassen met een wellicht nog lager gebruik per ha.

    Graag dus fact checken voordat dit soort onzin berichten een eigen leven gaan leiden

  2. Wekt wel een verkeert beeld om te schrijven dat een gangbare glysofaat behandeling 200 Liter glysofaat vergt……! Een boer kijkt daar nog wel door heen en begrijpt wat er bedoelt word maar er staat dat er 200 liter glysofaat gespoten word.

    1. Fokker ik het met je eens dat de boer begrijpt wat er bedoelt wordt. Helaas voor de “Groenen” is dit voer om de landbouw weer eens aan te pakken. Ik zie de commotie al voor me als er Kamerleden lucht van deze uitspraak krijgen, Kamervragen en een ellen lang debat met e minister van landbouw en milieu zaken. Veel verwarring en d elandbouw weer in de beklaagdenbank. Waarom letten journalisten niet beter op hun woorden?

Beheer
WP Admin