De frontgewichten hebben een opbergbox met een inhoud van 145 liter. - Foto: Agribumper MechanisatieNieuws

Frontgewicht met toolbox voor extra bergruimte

Het Nederlandse bedrijf Safertractors (Agribumper) presenteerde recent een nieuw frontgewicht met bergruimte. De frontgewichten in de zogenaamde Toolbox-line zijn te krijgen in gewichten van 400 kilo tot 1.800 kilo.

De frontgewichten hebben een opbergbox met een inhoud van 145 liter. De deksel is, uitgeklapt, ook te gebruiken als werkbank. De breedte van het hele systeem kan worden aangepast van 220 cm tot 260 centimeter. Aan de voorkant steekt het systeem 15 tot 25 centimeter uit voor de kogels.

Zonder extra gewicht weegt de Toolbox-Line circa 400 kilo, maar je kan deze uitbreiden met gewichten van 200 kilo tot 300 kilo aan de zijkanten, onderaan of binnenin.

De trekker past volgens de fabrikant op elke trekker met een fronthef en is ook leverbaar in alle trekkerkleuren zodat deze ook in uiterlijk goed bij de trekker past. Zwart is ook mogelijk, of met rood/witte reflecterende breedtemarkering. De serie heeft standaard LED dagrijlampen, knipperlicht, bumperstokken en breedtemarkering.

Lees verder onder de video

De frontgewichten in de Toolbox-line zijn te koop vanaf € 2.999 excl. btw. De meest uitgebreide variant staat met een vanafprijs van € 7.999 excl. btw in de boeken.

Reacties

  1. In frankrijk koop je een lege ijzeren bak met trekhaak voor 800 euro. Doe je daar voor de helft beton in, heb je ook een opvanggedeelte. Zit geen verlichting op maar dat is natuurlijk makkelijk te maken. Het hoeft allemaal niet zo duur te zijn.

Beheer
WP Admin