Premium
Foto: John Thys AlgemeenNieuws

EU-plannen doorgerekend: minder productie, inkomens gelijk

Reacties

 1. Zo veel voedsel overschotten zijn er niet in Europa en de wereld.Als er 25% biologisch moet worden.20% minder kunstmest en 50% minder middelen gebruik(bestrijdings middelen?)dan komen er voedsel tekorten, dat ziet een kleuter in een kleuterklas nog wel.

 2. Inderdaad de mileudoelen op papier in Europa halen, en vlees en andere producten meer uit andere landen aanvoeren, wat dom, wat hypocriet en wat associaal.
  De wereld word door een stel blinden geleid, dit gaat tot oorlog en armoede leiden, eerder dan menigeen denkt.

  1. @Geert.. ik lees en luister niet meer naar die onheilprofeten uit Brussel. Als er straks geen voedsel meer is gaan ze zelf maar aan de bak. Het zal mij een zorg zijn.

 3. Zeven vette jaren zeven magere jaren.Mogelijk gemaakt door de toren van Babel. De plaats waar ze elkaar niet verstaan, met gespleten tong praten. Valse profeten.De geplaveide weg naar ‘Rome’

  1. Inderdaad Maas, je bent vast een Christen, de slang bracht het zo mooi, het leek zo aantrekkelijk, zijn volgelingen doen zich voor als dienaars der gerechtigheid, maar brengen dood en verderf, wat een wereld.
   Het voelt net of je midden in een film zit, het is bijna niet te geloven dat mensen dit allemaal over zich heen laten komen.

 4. Geweldige studie: meer invoer, maar tientallen procenten milieuwinst, hoe komen al die producten hier dan, wordt het vlees in Brazilie op een vlot gezet en wachten tot het de haven van Rotterdam binnendrijft??

 5. Word hoog tijd dat volgevroten zakkenvuller Fransje T ook wekenlang verplicht op in dit geval extra verstevigd onkruidwiedbed gaat liggen,phythoptorablaadjes gaat plukken en kevers gaat vangen. weg greendeal

Beheer
WP Admin