Partner
Beursorganisator Easyfairs maakt bekend dat de twee nationale vakbeurzen Dutch Poultry Expo en Dutch Pork Expo in 2023 gelijktijdig plaatsvinden in Brabanthallen in Den Bosch. - Foto: Easyfairs. AlgemeenPartner

Dutch Poultry Expo en Dutch Pork Expo in 2023 naast elkaar in Brabanthallen

Beursorganisator Easyfairs maakt bekend dat de twee nationale vakbeurzen Dutch Poultry Expo en Dutch Pork Expo in 2023 gelijktijdig plaatsvinden in Brabanthallen in Den Bosch.

“De huidige omstandigheden zoals de snelheid van krimp en de doelen van de overheid, hebben wij in 2018 niet kunnen voorzien. Om het enige kwalitatieve platvorm te kunnen blijven voor de intensieve sectoren zijn wij in gesprek gegaan met exposanten, bezoekers en de Raad van Advies. Tijdens deze gesprekken is er gekeken naar welke trends er worden waargenomen en op welke manier wij kunnen waarborgen dat de beursconcepten aangesloten blijven bij de behoefte in de sectoren. Daardoor is besloten om in 2023 Dutch Pork Expo en Dutch Poultry Expo gelijktijdig te laten plaatsvinden op 14 en 15 februari in Brabanthallen in Den Bosch”, zegt Lucas van’t Hof (Head of Agriculture) van Easyfairs.

Beide vakevents houden hun eigen gezicht en eigen concept. Er is voor de bezoeker de mogelijkheid om beide beurzen te bezoeken. De beursplattegrond zal worden ingericht met sectorspecifieke gebieden en sectoroverschrijdende gebieden, waardoor het voor de exposanten die beide sectoren bedienen mogelijk is om met één stand aan beide beurzen deel te nemen.

Van ’t Hof: “Als we kijken naar de kennisoverdracht, dan richten we zowel per beurs een vakspecifiek kennisprogramma in als ook een overkoepelend kennisprogramma op toekomstgerichte thema’s en sectoroverschrijdende problematiek van nu. Dit gaan we weer doen in de vorm van het platvorm Smart Animal Farming die we vorige jaar hebben gelanceerd tijdens al onze agrarische vakbeurzen voor de veehouderij. Verder kunnen bezoekers dus beide beurzen bezoeken. Alle deelsegmenten zullen nog beter vertegenwoordigd zijn, waardoor de bezoekers profiteren van een groter aanbod, meer kruisbestuiving en beogen wij de complete sector te bedienen in slechts twee dagen tijd.”

Voor Dutch Poultry Expo betekent dit een verhuizing van Evenementenhal Hardenberg naar Brabanthallen in Den Bosch en een nieuwe datum: 14 en 15 februari 2023. “Ook niet onbelangrijk: wij komen met ons eigen, vertrouwde concept naar Brabanthallen.”, aldus Van’t Hof.

Bestel je ticket

Beheer
WP Admin