Partner
RMV Hardenberg is hét moment waarop de agrarische sector samenkomt. - Foto: Easyfairs AlgemeenPartner

Agrarische sector drie dagen samen op RMV in Hardenberg

RMV Hardenberg 2023 in Evenementenhal Hardenberg begint dinsdag 24 oktober. Drie dagen lang, zeven hallen, duizenden bezoekers en meer dan 380 exposanten. RMV Hardenberg is hét moment waarop de agrarische sector samenkomt, niet alleen om collega-boeren en toeleveranciers te ontmoeten, maar ook om antwoorden te vinden op de grote uitdagingen waarmee de sector wordt geconfronteerd.

De drie hoofdthema’s voor RMV 2023 zijn de Toekomst van de Melkveehouderij, Smart Animal Farming en Diergezondheid. Deze thema’s worden vormgegeven door het ruime aanbod aan exposanten, dagelijkse kennissessies voor aanvang van de beurs, verschillende themapleinen op de beursvloer en kennisdeling hele jaar door op de geheel vernieuwde website van RMV. De sprekers en het inhoudelijke programma zijn te vinden op de website van RMV.

RMV Hardenberg Innovatie Award

Ook dit jaar zijn de beste innovaties uit de sector weer te bekijken in de Tunnel van de Toekomst in hal 5. Dit jaar strijden er 11 innovaties voor de titel RMV Hardenberg Innovatie Award 2023. Bezoekers kunnen net als afgelopen editie hun stem uitbrengen met behulp van hun Smart Badge, daarnaast kan er in aanloop naar de beurs online gestemd worden. Op de laatste beursdag van RMV Hardenberg worden de publieksstemmen geteld en wordt de winnaar van de Innovatie Award bekendgemaakt.

Foto: Easyfairs
Foto: Easyfairs

Nieuw: Multifunctioneel Landbouwplein

Deze editie wordt het Multifunctionele Landbouwplein geïntroduceerd in hal 4. Dit is de plek waar melkveehouders kunnen ontdekken of multifunctionele landbouw iets voor hun bedrijf is. Denk aan een boerencamping, het zelf produceren van kaas en ijs of het openen van een boerderijwinkel. Op het plein zijn tijdens RMV Hardenberg een aantal specialistische exposanten te vinden waaronder een zuivelmaker, een opleidingscentrum voor melkveehouders en melkverwerkers en een specialist in verkoopmachines.

De Klepperzaal

Het Poah!-plein is verplaatst naar de geheel vernieuwde Klepperzaal, die te bereiken is via hal 1. In totaal zijn er maar liefst 12 trekkers te bekijken, waarvan 7 strijden om de titel “Publiekstrekker van RMV Hardenberg 2023.” Je kunt stemmen op je favoriete trekker, genieten van een hapje en een drankje op het Poah!-plein en daarnaast vinden alle kennissessies vóór en tijdens beurs plaats in de Klepperzaal. Ook zijn er een aantal stichtingen en initiatieven aanwezig in de Klepperzaal, zoals Meld Misdaad Anoniem, PVO en Wat Eddie.

Foto: Easyfairs
Foto: Easyfairs
Beheer
WP Admin