Premium
Foto: Canva AlgemeenColumn

‘Denk vooruit bij nieuwe EU-klimaatwet’

Reacties

  1. De klimaat wetten die er doorgedrukt worden vormen een veel groter gevaar voor mensheid en milieu dan het klimaat zelf. Opwarming van het klimaat heeft in het verleden grote voorspoed gebracht en geen van de doomsday scenario’s waarmee de wereld populatie wordt bang gemaakt. Het is absoluut geen slecht idee om te werken aan een schoon milieu. Stop om te beginnen met het omzagen van bossen aan onze kant van de oceaan voor jullie politiek correcte milieu vervuilende “biomassa centrales”. De politiek is een veel groter probleem dan CO2. Mensen zijn te dom en te lui om zelf onderzoek te doen en lopen liever achter de grootste schreeuwers aan.

  2. De politiek onder aanvoering van beleid makers maken doelen en maken van hieruit nieuwe wetten. Helaas vergeten ze doorgaans om de weg naar dat doel ook aan te leggen. Het doel bepalen zij en de weg er naar toe moeten de burgers zelf maar bepalen. Het gevolg is een eindeloos gekibbel over de route en een overvolle agenda bij de rechtspraak. Soms denk ik als rechtgeaarde democraat “Leefden we maar in een dictatuur” was alles helder “ieder voor zich en iedereen voor de dictator”.

  3. @attie, misschien zitten de blijvers niet in nederland. Maar laten we het wel hopen. Als er blijvers blijven dan zit het elders in europa waar de kostprijzen lager zijn ook snor.

  4. Goede tijden dus voor de blijvers.., alleen eerst nog even met een knipoog tussen de klimaatgekte door manoeuvreren.

  5. Ik denk dat Roel Jongeneel gelijk heeft. In 2050 komt het voedsel van buiten de EU. Voedsel wordt met sprongen in de EU uit gefaseerd. Het klimaat beleid een erger scenario dan het (NH3) stikstof beleid, ach NH3 is een groen vluchtbaar gas en niet te meten in depositie. N0x is wel meetbaar en een grijze stapelbare massa. C02, ach dat is niet de klimaat knop die de klimaatverandering tegen zal gaan. Voor rijke mensen is straks alleen voedsel te koop. Lekker sociaal honger in de wereld bevorderen! Met dank aan de EU.

Beheer
WP Admin