De nieuwe compacte V-MIX Plus-voermengwagen van de Duitse machinefabrikant BvL beschikt over drie mengvijzels en heeft een maximale inhoud van 34 kuub. - Foto: BvL Farmtechnology MechanisatieNieuws

BvL bouwt compacte voermengwagen met drie mengvijzels

De Duitse machinefabrikant BvL komt met een nieuwe serie voermengwagens met drie mengvijzels op de markt. De V-MIX Plus-voermengwagen heeft een inhoud van maximaal 34 kuub.

De Duitse machinefabrikant BvL heeft een nieuwe serie voermengwagens gebouwd. De V-MIX Plus-voermengwagen beschikt over drie mengvijzels en heeft een maximale inhoud van 34 kuub. De voermengwagen kenmerkt zich door zijn compacte afmeting. Zo heeft de wagen als basis een 2,20 meter brede bodemplaat.

Wendbare voermengwagen

Door de 2,20 meter brede bodemplaat is de wagen beschikbaar vanaf een totale breedte van 2,27 meter. De voermengwagen is wendbaar en past door smalle staldoorgangen. Volgens de fabrikant zorgen de tandemassen met bladveren voor goede rijeigenschappen. Deze zitten standaard op de nieuwe serie voermengwagens.

Verkrijgbaar in drie uitvoeringen

Naast de V-MIX Plus 32-3S-uitvoering met een inhoud van 32 kuub levert machinefabrikant BvL de 30H-3S met een inhoud van 30 kuub en de 34-3S met 34 kuub inhoud. Naar wens levert de fabrikant verschillende kuipvoeringen, mengvijzelvarianten, uitwerpopeningen, weeg- en camerasystemen en elektrische bedieningsunits.

De vanafprijs van de V-MIX Plus-voermengwagen bedraagt € 83.500. De levertijd is ongeveer 20 weken. De BvL-voermengwagens zijn verkrijgbaar via BvL Benelux-contactpersoon Jochem van Ooijen.

Beheer
WP Admin