Premium
Boeren hebben de A2 ter hoogte van Best geblokkeerd in de richting Den Bosch. - Foto: Bert Jansen AkkerbouwColumn

‘Boeren nu wel klaar met het beleid’

Reacties

  1. Als je lang aan de macht bent, verandert je hypofyse. Dan wordt je verslaafd aan de macht. Dan heb je geen principes meer en zet je alles overboord. Enkel maar om je verslaving te bevredigen. Dit is de conclusie van jaren onderzoek bij leiders die lang aan de macht zijn.
    Keenmerken hiervan zijn o.a. dat zij mensen om hun heen verzamelen die niet echt kritisch zijn; hen naar de mond praten, ze accepteren geen tegenspraak (lees inspraak/democratie) en krijgen dictatoriale trekjes, liegen en vergeten dingen regelmatig, (nemen zitting als rechts-liberaal in een links kabinet met VOLLEDIG linkse plannen … ) Verder zullen ze zelf nooit vrijwillig terugtreden.
    De geschiedenis leert dat dit soort lieden enkel met een (volks)opstand of staatsgreep te verdrijven zijn. En die (volks)opstand startte in het verleden vrijwel altijd met een boerenopstand….
    Herkent u dit ??
    We staan pas aan het begin en het wordt heter en heter…

  2. Er komt geen rutte 5. Ik denk ook dat ie binnenkort naar functie elders gaat. Rutte wil graag de langstzittende premier worden en dat gaat binnenkort gebeuren. Iedereen en hijzelf ook is op hem uitgekeken. Normaal ook want als je steeds moet liegen en geheugenverlies moet hebben om te functioneren, ben je het gauw beu. Geef hem die titel en hop naar een nieuwe premier. Wie dat moet worden is een raadsel.

Beheer
WP Admin