Op het internet circuleert dit enigszins wazige beeld van een nieuwe Steyr-trekker. - Foto: Tractorum.it MechanisatieNieuws

Beeld uitgelekt van nieuwe Steyr-trekker

Er zit een nieuw topmodel aan te komen bij de Oostenrijkse machinefabrikant Steyr. Wat voor model en wanneer precies, is niet bekend. Maar er lekte al wel een beeld van de trekker uit.

Op het internet circuleert een computertekening van wat mogelijk een nieuw topmodel trekker gaat zijn van de Oostenrijkse trekkerfabrikant Steyr. Op het beeld is een trekker te zien met het formaat van Terrus-serie, of groter. Deze trekker draagt het nieuwe uiterlijk dat Steyr in 2023 presenteerde op de nieuwe Plus-serie.

De fabrikant laat nog niets los over wat er precies aan zit te komen, of wanneer we de nieuwe trekker kunnen verwachten. En op basis van de computertekening is het moeilijk te zien of hier de eerder gepresenteerde elektrisch aangedreven vooras onder zit.

Case IH komt met soortgelijk nieuws

Vorig jaar kregen ook Case IH-dealers op een Europese dealerconventie in Madrid (Sp.) beelden te zien van een nieuw trekkermodel in ogenschijnlijk dezelfde vermogensklasse. Ook deze trekker, die qua formaat doet denken aan een trekker uit de Case IH Optum-serie, is voorzien van een nieuw uiterlijk.

Lees ook: Meekijken op de trekker in de Connect Room van Case IH en Steyr

Reacties

Beheer
WP Admin