Foto: Henk Riswick MechanisatieNieuws

Agromek verschuift naar hartje winter

De eerstvolgende Agromek in Herning, Denemarken, vindt plaats over anderhalf jaar, van 19 tot en met 22 januari 2021. De sinds een decennium in november gehouden agrarische beurs voorzag problemen doordat andere shows hun data verschoven en dichter op de Agromek kwamen te zitten.

De concurrentie om exposanten én (internationale) bezoekers zou komen van Eurotier in Duitsland (opgeschoven naar week 47 van 2020) en van de Sima, die besloot naar week 46 van dat jaar te verhuizen. Hoewel de Agromek voor een groot deel een Deens/Scandinavisch karakter heeft, waren er toch de nodige exposanten die naar Eurotier en/of Sima wilden. In samenspraak met een aantal van hen heeft de organisatie nu week 3 van 2021 geprikt voor de Agromek.

De volgende Agromek is van 19 tot en met 22 januari 2021 in het MCH Exhibition Centre in Herning, Denmarken. - Foto: Henk Riswick.

De volgende Agromek is van 19 tot en met 22 januari 2021 in het MCH Exhibition Centre in Herning, Denmarken. – Foto: Henk Riswick.

Met de terugkeer naar januari herstelt de beurs eigenlijk de traditie: van de eerste internationale editie in 1974 tot 2008 vond deze ook al eind januari plaats.