Premium
AgriNL wil zowel een oplossing voor de stikstofproblematiek en woningnood, als perspectief voor landbouw en ruimte voor natuur. - Foto: Roel Dijkstra -

AgriNL: stikstofprobleem aanpakken via 113 regio’s

Reacties

  1. Als alle boeren zouden stoppen hier in dit land, valt het hele bedrijfleven ook mee om….maar het stikstofprobleem blijft wel bestaan….

  2. het is van de zotte. Op allerlei wijze proberen die bedrijven de boeren in de tang te krijgen.
    Voer leveranciers die bepalen van wie je wat koopt en aan welke slachterij je levert. De boer wordt net met zijn neus boven water gehouden om te blijven ademen en hun vullen de zakken. De vrijheid om te boeren zoals de boer zelf wil wordt door constructies steeds moeilijker gemaakt. En dan ook op deze wijze bepalen wie wat waar nog kan boeren gaat alle boekjes te buiten. Criminelen in het pak!!!

  3. Te zot voor woorden wat hier gebeurt. AgriNL bedrijven, bestaand dankzij de boeren, laten zich gebruiken om het LTO plan gedragen te krijgen, omdat LTO het mandaat zelf niet heeft om te spreken namens de meerderheid van de boeren.
    Schoenmaker hou je bij je leest zou ik zeggen…

  4. Misschien is het handig als de bestuurders van AgriNL eens nadenken over het feit dat hun bedrijven en organisaties bestaan dankzij de boeren. Indien de helft van de Nederlandse boeren besluit er de brui aan te geven heeft dit gevolgen voor het functioneren van deze bedrijven/organisaties. Derhalve moet je zorgen dat je het vertrouwen van deze boeren hebt, alvorens de overheid een plan aan te reiken om de Nederlandse landbouw te herstructureren.
    Hier wordt volgens mij een bestuurlijke fout gemaakt. Dit is echter niet nieuw, want enkele van de aangesloten leden hebben hier al mee te maken.

Beheer
WP Admin