Partner
Harry Goos. – Foto: Meerdervoort AlgemeenPartner

Agrarisch ondernemer Harry Goos investeert bij Meerdervoort: ‘6% rendement is prima’

“Wanneer je als agrariër je boerderij verkoopt, moet je gaan investeren”, weet Harry Goos, voormalig ondernemer in de agrarische sector als geen ander. “En dan lijken de mogelijkheden ineens eindeloos, want je kunt je geld overal kwijt. Maar wat is de beste optie?” Ga eens in gesprek met Meerdervoort, adviseert hij. “Een investeringsmaatschappij die vaart op vertrouwen en transparantie en waarbij je iedere maand een vast rendement ontvangt op je investering.”

Via Meerdervoort investeert Goos in verschillende vastgoedprojecten, vertelt hij. “Projecten die ik met mijn eigen ogen kan bekijken en waarvan je meteen kunt inschatten ‘dit heeft potentie’. Projecten waarvan ik iedere maand een vast rendement van 6% ontvang over de inleg, ongeacht het resultaat. Voor mij een stabiele en goede basis.”

Vastgoedondernemers zonder poeha

Goos kwam in 2017 met Meerdervoort in contact via zijn zakelijke netwerk, vertelt hij. “Via collega-ondernemers die goede ervaringen hadden.” Toen hij Wijnand Groenen (CCO) en Federico Angius (CEO) persoonlijk ontmoette, was het gevoel meteen goed. “Het was me direct duidelijk: dit zijn vastgoedondernemers zonder poeha. Ik weet nog dat ik dacht ‘dit zouden zo boerenjongens kunnen zijn’. Voor mij schepte dit meteen vertrouwen, want ik heb wel eens anders meegemaakt.”


Harry Goos

Harry Goos groeide op als boerenzoon in Emmeloord en legde zich ruim veertig jaar toe op bewaartechnieken in de agrarische wereld. Namens Tolsma Techniek zette hij zich in zoveel mogelijk kennis te vergaren over productbewaring, in Nederland en ver daarbuiten. Tegenwoordig is hij gepensioneerd en deelt hij zijn kennis over aardappelen en meer via Bewaaradvies.nl.


Continuïteit

Vertrouwen is belangrijk bij investeren, weet hij dan ook als geen ander. In de loop der jaren hebben Goos en Meerdervoort elkaar goed leren kennen en is dit eerste gevoel vertrouwen bevestigd. “Ik heb het bedrijf zien groeien tot een stabiele en rendabele organisatie. Door goede vastgoedprojecten aan te kopen en betrouwbare mensen aan te trekken, zorgen ze voor continuïteit.” Goos investeert in een aantal projecten, vertelt hij. “Waaronder een appartementencomplex in Bennekom voor zo’n 115 studenten van de Wageningen Universiteit, en een winkelpand in Breukelen.” Zoals gezegd is hij de projecten eerst met eigen ogen gaan bekijken. “Dat regelt Meerdervoort dan ook. Alles gaat open en transparant en is er zoveel mogelijk op gericht op investeerders op hun eigen maat te laten instappen.”

Meerdervoort is een bedrijf met visie, ervaart Goos. “Een goede, duurzame visie en hier zijn ze continu mee bezig. Ze zitten boven op de ontwikkelingen en gaan met de tijd mee. Hierdoor investeer je als investeerder altijd in betrouwbare en rendementvolle projecten en heb je er verder weinig omkijken naar. Iedere maand, op exact de afgesproken dag, wordt je rendement bijgestort op de rekening. Daar hoef je in principe niets voor te doen. Perfect, toch?”


Meerdervoort

Investeringsmaatschappij Meerdervoort biedt vastgoedproposities met hypothecaire zekerheid en een maandelijks uitgekeerde rente. “Eenvoudig gezegd leent u voor 3 jaar of langer geld aan ons uit. Dat investeren wij in onze vastgoedportefeuille, bestaande uit divers vastgoed bestemd voor verhuur. Voor uw verstrekte hypotheeklening krijgt u als crediteur een aantrekkelijke rente en zekerheid, in de vorm van het recht van eerste (of tweede) hypotheek met vastgoed als onderpand voor uw financiering. We leggen onze investeringsmogelijkheden direct bij u neer, zonder tussenkomst van een bank. Door vast te houden aan deze filosofie, hebben we een bestendige, duurzame en omvangrijke vastgoedportefeuille met een gezonde cashflow opgebouwd.”

Beheer
WP Admin