Partner
RMV Gorinchem vindt plaats op 28, 29 & 30 november van 13.00 – 22.00 uur. - Foto's: Seijbel Photography AlgemeenPartner

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen met meer dan 400 exposanten

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Gorinchem (RMV) staat op het punt haar deuren te openen. Het belooft dit jaar een beurs vol vernieuwing en beleving te worden. Met meer dan 400 exposanten, waarvan er 50 te vinden zijn op Next Level, wordt RMV Gorinchem wederom dé beurs voor alle professionals uit de agrarische sector.

Next Level

Next Level biedt een divers programma met boeiende thema’s en exposanten. Er worden een aantal nieuwe initiatieven geïntroduceerd én er is dagelijks een Happy Hour van 16.30 tot 17.30 uur, waar genetwerkt kan worden samen met de exposanten onder het genot van een hapje en een drankje. Ook worden er op Next Level dagelijks meerdere podcasts opgenomen waarbij je live aanwezig kunt zijn.

Het Multifunctionele Landbouwplein

Speel jij met de gedachte om de activiteiten op jouw boerderij uit te breiden? Dan is een bezoek aan het Multifunctioneel Landbouwplein een must! Hier haal je inspiratie op over bijvoorbeeld het zelf produceren van ijs of kaas. Of misschien ben je geïnteresseerd in het opstarten van een boerderijwinkel of -camping? Op het Multifunctionele Landbouwplein op Next Level zijn bedrijven zoals DTC, ABAB, IJswinkel.nl, Boerenbed, en Prosu aanwezig, die elk op hun eigen expertise, kennis en ervaringen met je delen.

Tekst gaat verder onder foto

Op het Multifunctionele Landbouwplein op Next Level zijn diverse bedrijven aanwezig.
Op het Multifunctionele Landbouwplein op Next Level zijn diverse bedrijven aanwezig.

Het POAH!-Plein

Een primeur dit jaar is het POAH!-Plein, een samenwerking met Nieuwe Oogst, waar prachtige oldtimers worden tentoongesteld en waar bezoekers kunnen genieten van ouderwetse gezelligheid. Ook bekijk je hier de beste POAH! video’s én je kunt je stem uitbrengen op de RMV Gorinchem Publiekstrekker 2023.

Skyboxen

FrieslandCampina en ForFarmers zijn op Next Level aanwezig met een indrukwekkende Skybox mét VIP terras waar ze jou graag ontvangen. Geniet van een exclusief terras met uitzicht over de beurvloer.

Stichtingen

Stichtingen en mooie initiatieven zoals Meld Misdaad Anoniem, Platform Veilig Ondernemen, Taboer en Stichting Big Challenge zullen ook aanwezig zijn op Next Level. Ze gaan graag met je in gesprek over belangrijke maatschappelijke kwesties zoals het herkennen van drugscriminaliteit in buitengebieden en het bespreekbaar maken van mentale problemen.

Tekst gaat verder onder foto

Op het POAH!-Plein kun je je stem uitbrengen op de RMV Gorinchem Publiekstrekker 2023.
Op het POAH!-Plein kun je je stem uitbrengen op de RMV Gorinchem Publiekstrekker 2023.

De Tunnel van de Toekomst

De Tunnel van de Toekomst is wederom te vinden op Next Level. Alle 11 genomineerde innovaties voor de RMV Gorinchem Innovatie Award zijn hier te bekijken. Bezoekers kunnen online stemmen, maar ook tijdens de beurs in de Tunnel van de Toekomst. Daarnaast zullen exposanten op hun stands de meest baanbrekende innovaties presenteren, waarmee toekomstperspectief aan de sector geboden wordt.

De RMV Gorinchem Publiekstrekker

Loop de publiekstrekkerroute langs alle deelnemende exposanten en breng vervolgens je stem uit op je favoriete trekker op de stemwand op het POAH!-Plein. De uitreiking van de RMV Gorinchem Publiekstrekker vindt donderdag 30 november om 20.00 uur plaats op Next Level.

Kennisprogramma

Voorafgaand aan de eerste beursdag, dinsdag 28 november om 10.00 uur, wordt groot uitgepakt met de allereerste editie van het Nationaal Melkvee Congres, georganiseerd door LTO en Nieuwe Oogst in Samenwerking met RMV. Tijdens het Nationaal Melkvee Congres staat het verdienmodel van de melkveehouder centraal, want hoe blijf je als melkveehouder geld verdienen in de toekomst?

Woensdag 29 november nemen Melkvee100plus, Vakblad Boerderij, KWS Benelux en Boehringer Ingelheim je vanaf 11.15 u mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van Diergezondheid en Voeren voor win-win. Woensdagmiddag om 14.00 uur staat Smart Animal Farming op het programma, waarbij dieper ingegaan wordt op Management Duurzame en Perspectiefvolle Melkveehouderij. Donderdag 30 november staat het kennisprogramma in het teken van Dag van de Geitenhouder.

Beheer
WP Admin