De mestverwerkingsfabriek van Orgamex in Sterksel. Deze is afgelopen zomer in gebruik genomen. - Foto: Bert Jansen VarkensNieuws

Voortzetting TonTrans en Orgamex is geregeld

Alle activiteiten van transportbedrijf TonTrans en mestverwerkingsbedrijf Orgamex gaan verder na het tragisch ongeval eind augustus, waarbij medeoprichter Ton van Genugten om het leven kwam.

Zijn zus Claudia van Genugten is nu algemeen directeur van de bedrijven en enig aandeelhouder.

Taakverdeling

Claudia van Genugten gaat het relatiebeheer doen en zal zodoende meer op de voorgrond treden dan voorheen het geval was, legt ze uit. Tevens zijn intern de taken herverdeeld. Een aantal medewerkers is voortaan verantwoordelijk voor een specifieke taak en op dat vlak tevens het aanspreekpunt voor de klanten. Dat betreft onder meer taken op gebied van -in en verkoop en het beheer van verwerkingslocaties.

Brief aan relaties

Alle relaties ontvangen op korte termijn een brief waarin staat dat de bedrijven TonTrans en Orgamex doorgaan en blijven investeren in vernieuwing. In deze brief staat ook wie het aanspreekpunt is voor de diverse klantvragen. Claudia van Genugten legt uit dat ze de komende maanden wil gebruiken om uit te vinden of deze structuur werkt. Mocht het werk niet te behappen blijken dan komt er alsnog versterking.

Beheer
WP Admin