Partner
Top 5 ledenvoordelen AlgemeenPartner

Top 5 ledenvoordelen

LTO Ledenvoordeel maakt zich sterk voor ruim 38.000 agrarische ondernemers die lid zijn van LTO Noord, ZLTO of LLTB. Wij onderhandelen met leveranciers namens en voor alle leden. Zo wordt de kracht van het collectief optimaal benut.

Intussen bieden we onze leden meer dan zestig voordelen en daar zijn we natuurlijk trots op! Hieronder vindt u de top 5 van ledenvoordelen die het meest populair zijn bij uw collega-ondernemers.

Top 5 ledenvoordelen


Op 1: Stroom en aardgas

Als ondernemer wilt u niet te veel betalen voor uw energie. LTO Ledenvoordeel helpt u daarom met de inkoop van uw energie. Al 6.000 deelnemers vertrouwen op de inkoopkracht van LTO. Om te zorgen dat er altijd een aanbod is dat bij u past hebben wij afspraken gemaakt met meerdere aanbieders. Hierbij hebben we goed gekeken naar de verschillende wensen van de ondernemers: prijs, kwaliteit, service en duurzaamheid.

Gegarandeerd zijn van een voordelige prijs kan dankzij vaste prijzen van Greenchoice en Profito. Dit kan via het ledenvoordeel voor 1 jaar of voor 3 jaar. Daarnaast kunt u ook kiezen voor dynamische prijzen van Nieuwe Stroom. Bij een dynamisch energietarief verschilt het stroomtarief per uur veel meer dan bij een piek/dal-tariefstelling. Als u de mogelijkheid heeft om te bepalen wanneer uw energieverbruik hoger of lager is dan kunt u hierdoor extra besparen.

Top 5 ledenvoordelen


Op 2: Zonnepanelen

Verduurzaming is in de agrarische sector een van de belangrijkste thema’s. Voor LTO-leden hebben we daarom verschillende leveranciers van zonnepanelen met elkaar vergeleken. Hierbij werden aanbiedingen getoetst aan een zorgvuldig opgesteld programma van eisen en Tenten Solar kwam als beste uit de bus.

Naast het duurzaamheidsaspect, bespaart u met het plaatsen van zonnepanelen vaak ook aanzienlijk op uw energierekening. De terugverdientijd van zonnepanelen varieert per situatie en is afhankelijk van een heel aantal factoren, zoals de stand van het dak, het gemiddelde energieverbruik en eventuele subsidies.

Top 5 ledenvoordelen


Op 3: De tankpas

De prijs aan de pomp is aan grote schommelingen onderhevig en de brandstofmaatschappijen passen de prijzen vaak meerdere keren per dag aan. Daarom hebben we met diverse leveranciers een vaste korting op de landelijke adviesprijs afgesproken. Daarnaast kunt u bij de meeste passen ook nog sparen voor een jaarbonus en cadeaubonnen.

Onlangs is ons aanbod van tankpassen uitgebreid. U heeft nu de keuze uit 4 tankpassen van onder andere BP, Total, Esso en Q8/Tango. Hierdoor tankt u nu voordelig bij een van de 2.400 stations in heel Nederland. U kiest gewoon de tankpas die bij u past.

Top 5 ledenvoordelen


Op 4: De hogedrukspuit

Toe aan een nieuwe schoonmaakkracht? Wij hebben diverse soorten reinigingsapparatuur met elkaar vergeleken. Hierbij hebben we goed gekeken naar de prijs, het gemak en het merk. Op basis van ons uitgebreide selectieproces was Kärcher het meest geschikt als het gaat om prijs-kwaliteitsverhouding, service, gemak en reiniging.

Exclusief voordeel voor leden van LTO: Bij aankoop van een professionele Kärcher koud- of warmwater-hogedrukreiniger, stof/waterzuiger of veegmachine uit het actieassortiment ontvangt u tot € 250 retour.

Top 5 ledenvoordelen


Op 5: Mobiele telefonie

Speciaal voor agrariërs die lid zijn van LTO heeft Telfort Zakelijk extra voordelige zakelijke Sim Only-abonnementen samengesteld. Naast extra voordeel maakt u gebruik van het netwerk van KPN. Dat biedt zekerheid en de beste bereikbaarheid van Nederland.

Er zijn verschillende pakketten beschikbaar vanaf € 5,15. Het meest gekozen pakket door onze leden is onbeperkt bellen en 6 GB data voor slechts € 14,50 per maand. Het overstappen is snel en makkelijk geregeld, met behoud van eigen nummer. Telfort Zakelijk combineert een aantrekkelijke prijs met persoonlijke service.

Beheer
WP Admin