RosierGreidanus importeur voor Malone en Holmer MechanisatieNieuws

RosierGreidanus importeur voor Malone en Holmer

Het Friese mechanisatiebedrijf RosierGreidanus is nu Nederlands importeur van het Ierse merk Malone. Ook Holmer behoort tot het leveringsprogramma.

Malone maakt opraapwagens, weidebloters, getrokken en gedragen maaiers, schudders en houtklovers. Allereerst importeert RosierGreidanus alleen de opraapwagens en weidebloters. Een hark staat nog op het wensenlijstje van Malone.

RosierGreidanus begint met de import van Malone-opraapwagens en -bloters. - Foto: Malone.

RosierGreidanus begint met de import van Malone-opraapwagens en -bloters. – Foto: Malone.

De nieuwe XCEL 550-wagen met rotorinvoer kenmerkt zich volgens RosierGreidanus door zijn degelijke bouw. Zo is er bijvoorbeeld een bodemketting die ook in stalmeststrooiers zit. De opraapwagen zal daarbij goedkoper zijn dan de bekende merken. De modellen hebben bakinhouden van 35 tot 62 kuub (los gestort).

Holmer-zelfrijder

RosierGreidanus is in Nederland vooral bekend als importeur van het Duitse Zunhammer (met lichtgewicht tanks voor drijfmest) en Annaburger-machines. Daarnaast is het bedrijf sinds kort importeur van de Holmer Terra Variant-zelfrijders voor opbouw met een Zunhammer-tank.

Vanaf augustus houdt RosierGreidanus een demotour met een Holmer van 585 pk en een 21-kuubs tank. Holmer werkt nog aan een model met een kleinere 16-kuubs tank.

Holmer-zelfrijder met Zunhammer-opbouw. - Foto: Holmer

Holmer-zelfrijder met Zunhammer-opbouw. – Foto: Holmer

Beheer
WP Admin