Premium
Foto: Anne van der Woude AlgemeenNieuws

PBL zet vraagtekens bij versnellingsplan stikstof

Reacties

  1. @Lageschaar akkerbouw gewassen nemen ongeveer 45.000kg C02 op. Bomen en heide velden e.d. nemen ongeveer 5000kg C02 op.

    1. Dat is natuurlijk appels met peren vergelijken….

  2. Hoe moet je investeren in nieuwe stallen en installaties als de huidige afschrijvingstermijn niet is afgerond? Vervolgens met verlies in de boeken investeren in emissie arme stallen met name in stikstof dat terwijl er de komende jaren nog een scala aan emissie eisen komen vanuit het klimaat akkoord. Het lijkt mij niet haalbaar enkel en alleen al dat er geen al omvattende emissie loze stal voor handen is. Bovendien zijn er in dit land bij de ambtenaren en op de werkvloer niet genoeg handen voorhanden om al deze doelstellingen in dit korte tijdsbestek te realiseren.
    Vanwaar al die overtrokken haast Europa zegt dat de natuur niet verder mag verslechteren, dat doet deze toch ook niet. Ik denk dat ze verwachten dat morgen de wereld vergaat.

  3. Die kan rechtstreeks naar de provincie noord brabant. Onbewezen technieken rn de normale investeringscyclus wordt doorbroken…

  4. Ze zijn niet gek maar hartstikke gek.Maar daar komen ze nog weleens achter als half Nederland aan de bedelstaf ligt.

    1. Gezond verstand is bij de overheid niet te vinden! De klimaat man hier in de VS, John Kerry vindt dat er uitvinding moet komen om co2 vast te leggen hij weet niet dat gewassen en bomen dat doen!

Beheer
WP Admin