MechanisatieNieuws

Papierloos plannen

Helvoirt (N.-Br.) – Digitalisering staat op het punt de back office van het loonbedrijf onherkenbaar te veranderen. Omslachtig specialistenwerk op papier met grote kans op foutjes maakt plaats voor een betrouwbaar digitaal systeem dat grote flexibiliteit en nauwkeurigheid biedt.

Elke zondagavond bellen met de chauffeurs over de planning voor maandagochtend. Altijd die controles van de werkbonnen. En verandert er wat in de planning van het loonbedrijf, dan is het een gigantisch gepuzzel in en gecommuniceer met de medewerkers. Om gek van te worden. Vaak blijft ander werk, zoals de facturering, te lang liggen.

Maar er is verandering op til. En verbetering. Papierloos opdrachten aannemen, inplannen, werkopdrachten digitaal verspreiden, en automatische urenregistratie. Tijdig 100 procent kloppende facturen de deur uitdoen én een sluitende (salaris)administratie. Welk loonbedrijf wil dat nu niet?

Trekker nam een kijkje bij een bedrijf dat vooruitloopt op de muziek, en al volledig papierloos werkt: de Van Kuijk Groep. Het liet de planning automatiseren, en dat bevalt prima. Lees de reportage in TREKKER 326 (oktober 2015), en weet wat er op je afkomt.

Beheer
WP Admin