Premium
Foto: Persbureau Heitink AlgemeenNieuws

Oproep: 4 juli heel Nederland plat

Reacties

  1. Als de Rabo morgen alle financieringen die ze bij rellende boeren hebben uitstaan m.i.v. direct intrekken, dan is het gelazer met dat volk nog voor het komende weekend afgelopen.
    Het is al voldoende als ze alleen de hypotheken vanaf € 1.000.000.- en hoger aanpakken.
    Toe Rabo neem je maatschappelijke verantwoording.

    1. Dan doen we dat bij de burger ook , als die zijn uitstoot niet met 95 % reduceerd, gelijke monniken gelijke kappen! Dan zijn we ook van dat volk af!

  2. Jaja, zolang je braaf stukjes kaas uitdeelt en vlaggen uitsteekt ben je een aardige boer. Maar door dit kabinet weggevaagd te worden zonder perspectief, dat maakt kwaad, radeloos, onmachtig en dan krijg je hardere acties, zeg maar wat er nog anders rest. In ons gebied zit iedereen op de 70 en 95, het is nu vechten en daar maken ze het naar. We laten ons niet wegjagen, nooit !!

  3. Alleen een lieve lto is niet genoeg om een goed resultaat te behalen. Daar moet iets radicaler naast. Politici moeten meer onder druk komen om snel hun verlies te pakken/ plannen af te zwakken. De bevolking moet meer lijden zodat ze de politici maant tot een voor boeren gunstig resultaat. Zonder die stok achter de deur doen die politici niks. Daarnaast geeft chaos ook gelegenheid dat andere ontevreden groepen gaan meedoen. Ook dan moeten politici eerder water bij de wijn doen. Eén jaar slap vergaderen met lto geeft geen goed resultaat en is dus geen optie.

  4. Wat is dat toch dat wanneer de sympathie en steun voor de boer onder de bevolking toeneemt een bepaalde groep ‘boeren’ dit zo snel mogelijk probeert te verpesten en daarmee aversie van de bevolking tegen de boer probeert te creëren. Wat/ welke agenda zit er achter dit gedrag..?

Beheer
WP Admin