Premium
Topman van Ahold Frans Muller tijdens de aandeelhoudersvergadering. - Foto: ANP RundveeColumn

‘Milieudefensie op oorlogspad’

Reacties

  1. Heeft niemand zich afgevraagd waarom ze bij de waterschappen met hun RZWI’s en humane ofwel menselijke mest geen zogenaamd stikstof depositie probleem kennen….zit daar niet de juridische oplossing voor de uitspraak Raad van State 29 mei 2019….denk het wel!!!….weten we ook meteen waar die 25 miljard voor besteed kunnen worden…..Innovatie bij de bron!!

    1. @ven. Natuurlijk denken al deze bedrijven aan Betaalbaar Voedsel en aan voedselzekerheid. Alleen voor hen hoeft dat niet uit Nederland te komen er zijn plentie landen die ook voedselmaken en goedkoper dan wij in Nederland met al zijn regeltjes kunnen garanderen. Of de natuur welvaart bij alle eisen van natuurorganisaties valt te bezien, wel weten we dat het de boeren de kop kan kosten en de handel geen aderlating behoeft te doen. Wel weten we dat er 2050 miljarden meer mensen op de aarde rond lopen en de rijksten voedselzekerheid genieten.

  2. Beetje kort door de bocht van Vergaderboer. We zijn namelijk allang verplicht om co2 te reduceren maar weten nog steeds niet hoe. Dat onze coöperatie nu het voortouw neemt is alleen maar goed.
    Dat je bij een particuliere partij niets te zeggen hebt klopt helemaal. Maar dat wist iedereen die is overgestapt natuurlijk van te voren ook wel 😁

Beheer
WP Admin