Herco distribueert Farmtrac MechanisatieNieuws

Herco distribueert Farmtrac

Het Belgische Herco Machinery gaat in de Benelux het trekkermerk Farmtrac distribueren. Het positioneert Farmtrac als betaalbaar maar kwalitatief sterk alternatief voor de A-merken.

Farmtrac bouwt al sinds de jaren ‘60 trekkers. Het gebruikt merkonderdelen van fabrikanten als Mitsubishi, Bosch en Mita. De Compact-serie heeft een snel reagerende hydrostatische gebalanceerde stuurinrichting met een draaicirkel van 2,1 meter. De transmissie schakelt met negen versnellingen vooruit en drie achteruit.
Lees verder onder het Facebook-bericht

Onder de motorkap huist vooralsnog een 1,3 liter driecilinder Mitsubishi van 26,5 (type FT26) of 28,5 pk (FT30). Binnenkort komen er flink wat nieuwe vermogens bij, evenals een hydrostatische transmissie met drie groepen. De cat I/II-hef tilt tot 750 kilo, de hydrauliekpomp levert 20,8 l/min en de trekkers hebben 4WD.
Lees verder onder de foto

De Farmtrac FT26 4WD heeft een 26,5 pk Mitsubishi onder de motorkap. De optionele frontlader tilt 300 kilo. - Foto: Herco

De Farmtrac FT26 4WD heeft een 26,5 pk Mitsubishi onder de motorkap. De optionele frontlader tilt 300 kilo. – Foto: Herco

De Farmtrac Compact krijgt standaard twee frontgewichten mee, heeft zijverlichting, een smartphonehouder/lader, zwaailamp, rolbeugel, werklamp, trekhaak en een dubbelwerkend ventiel. Frontlader (tilt tot 300 kilo) en cabine zijn opties.

Type 26 heeft een vanafprijs van € 8.636 (excl. btw), de 28 is er vanaf € 9.297. De frontlader kost een kleine € 3.000 extra. Van de cabine-optie is nog geen prijs bekend, deze komt eind dit jaar beschikbaar.

Herco distribueert Farmtrac


Beheer
WP Admin