Premium
Als Jan Verhoijsen terugkijkt naar twaalf jaar Rutte, dan heeft hij als vader des vaderlands voor polarisatie gezorgd in plaats van de eenheid te bewaren, aldus de columnist. - Foto: ANP PluimveeColumn

‘Halvering D66, VVD en CDA als kabinet nu valt’

Reacties

  1. Goed verwoord Jan, alleen heb ik niet zoveel vertrouwen in Cees natuurmonumenten Veerman. Dan lijkt mij Elbert Dijkgraaf een betere optie

  2. Goed verwoord Jan, alleen heb ik geen vertrouwen in Cees natuurmonumenten Veerman. Dan zou ik eerder Elbert Dijkgraaf kiezen.

  3. @John. rutte is te verwijten dat hij zijn oren te veel laten hangen naar D66 drammer Kaag en de Groot. Of dit nu ter wille was van zijn record poging of omdat hij vond dat er na maanden een kabinet moest komen laat ik in het midden. Als hij nu zou kiezen voor het Land en zijn bevolking (geen voedselprijs en belasting verhoging) barst het kabinet en krijgen de 4 partijen dat wat ze zeggen niet te willen, Het deksel op de neus en naast de BBB en Ja21 ultra rechts als grootste winnaars. Moeten we blij zijn met FvD en PVV aan het hoofd van dit land? Waarbij de een de EU wenst te verlaten an de ander met Poetin fleurt en denkt dat we zonder EU beter af zijn. Bij beide krijgt de Democratie klop en wordt (partij) dictatuur de winnaar. Dit laatste is nu al aan de gang met D(ictatuur)66 samen met CU.

  4. Als er een partij niet geluisterd heeft naar de achterban en volk is dat het cda wel. Als je de stemmen die omtzigt bbb en cda zouden krijgen volgens peil.nl optelt lomen er 39 zetels uit. Rutte valt niets te verwijten wel zijn een flink aantal gevestigde politieke partijen de weg kwijt. En om dan toch te regeren maken ze onmogelijke offers..

Beheer
WP Admin