Machinefabrikant Göweil heeft een perswikkelcombinatie gebouwd met een hydraulisch aangedreven perskamer. Met vier snelheden voor persen en balenwikkelen pas je de machine aan naar verschillende gewassen en omstandigheden.- Foto's: Göweil MechanisatieNieuws

Göweil levert hydraulisch aangedreven perskamer voor LT-Master F115

De Oostenrijkse machinefabrikant Göweil brengt een nieuwe perswikkelcombinatie op de markt. Het is de LT-Master F115 met een hydraulisch aangedreven perskamer.

Bij de nieuwe perswikkelcombinatie LT-Master F115 van Göweil met een hydraulisch aangedreven perskamer kan de gebruiker kiezen tussen vier snelheden voor het persen en binden van balen.

Keuze uit vier snelheden

Met die vier snelheden voor persen en balenwikkelen kun je de machine aanpassen aan verschillende gewassen en omstandigheden. Dit bespaart energie en tijd. De machine wordt met name gebruikt voor mais, luzerne, hennep, suikerbietenpulp en gras.

Multicrop-stortbak

De Multicrop-stortbak heeft een inhoud van 13 kuub. Om de verschillende gewassen beter te kunnen verwerken, is de stortbak uitgerust met een doseertrommel. De doseertrommel en de vijzels zorgen volgens Göweil voor een gelijkmatige gewasstroom op de steile transportband.

Tekst gaat verder onder de video

Machine bedienen met Terminal Profi plus

De LT-Master F115 wordt bediend met de terminal Profi plus L. De gebruikersinterface werkt intuïtief. Dat maakt volgens Göweil een eenvoudige bediening van de machine mogelijk.

Het display toont het volledige werkproces evenals de machine-instellingen. Via de USB-poort van de terminal kun je eenvoudig de taal instellen en klantenlogo’s voor het weegsysteem importeren en printen. Ook zijn de klantengegevens in CSV-formaat te exporteren.

De perswikkelcombinatie LT-Master F115 van Göweil is leverbaar vanaf maart 2023. Je schaft de machine aan vanaf € 295.000.

Auteur: Annelies Bakker

Lees ook: Göweil komt met wielaandrijving voor balenpers

Beheer
WP Admin