Foto: Mark Pasveer RundveeVideo

FrieslandCampina sluit 150-jarig jubileum af met korte film

FrieslandCampina heeft ter afsluiting van zijn 150-jarig jubileum de korte film A New Day gepresenteerd.

CEO van het zuivelbedrijf Hein Schumacher noemt de film een ode aan alle leden-melkveehouders, jong en oud. De film toont het verhaal van drie jonge melkveehouders en laat zien wat er allemaal op hen afkomt in een snel veranderende wereld.

Lees verder onder de video

Trots op leden en coöperatieve geschiedenis

Schumacher geeft aan trots te zijn op de leden en de coöperatieve geschiedenis. “Al meer dan 150 jaar hebben onze ledenmelkveehouders zich steeds weer weten aan te passen aan wat de markt en de omgeving van hen vragen.”

De film is een vervolg op The Story of Milk, die in 2012 werd gelanceerd, en wordt onder meer uitgezonden in reclameblokken op RTL4.

 

Reacties

  1. Mooi gelikt filmpje , waar de jongeren een veer in hun achterste word gestopt. Deze groep toekomst die door hun eigen coöperatie bikkelhard voor het blok zijn gezet of hun ouders hun pensioen, lees leden geld opeisen en melkleveringsrechten aan te kopen of nog een extra torenhoge lening bij campina aan te gaan.
    Ook heeft deze groep een veel meer rendement gedachte werkwijze dan hun meer principieel ingestelde ouders.
    Dus of dit geslijm veel gaat helpen is maar zeer de vraag.
    Opmerkelijk de hoofdrol speelster , gezien haar verhaal over de handelswijze van de rabobank . Want bij campina houden ze niet van mensen met kritiek .past niet bij de profiel eisen die ze stellen . Misschien was filmpje al eerder opgenomen.

Beheer
WP Admin