Premium
Vernatting van veenweidegebieden is een van de doelstellingen in de Europese natuurherstelwet. - Foto: Herbert Wiggerman AlgemeenAchtergrond

Europese natuurherstelwet: erop of eronder voor Frans Timmermans

Reacties

  1. Heren jullie denken toch het stikstofprobleem op te lossen met innovatie dus schakel over op hydrocultuur en ga kweekvlees produceren er zij tal van mogelijkheden
    En maak van landbouwgrond Kweekbos bos zijn de longen van de aarde, dan hebben mijn kleinkinderen een kans op overleven denk innovatief en niet conservatief maar ik weet het dat is aan mensen met een lage opleiding teveel gevraagd.

  2. @Armer. Je stelt de wet is slecht voor iedereen. Iedereen is hier nog lang niet van doordrongen. De meerderheied van d emensne denkt nog steeds dat er meer dan genoeg voedselzal zijn voor de toekomstige 10 miljard aardbewoners terwijl de weerssituatie niet bepaald gunstig zijn voor de productie en het beleid hier op korte termijn geen verbetering zal brengen. het nieuwe beleid zal van af dag 1 invloed hebben de opbrengsten.

  3. Die wet is voor iedereen slecht: er mag dan niks meer in europa want elk nieuw huis, weg, stroomdraad op of onder de grond, industrie uitbreiding, alles heeft een negatieve impact op de natuur. Jammer dat de focus tegen deze wet op de boeren ligt. De boeren hebben het weer gedaan. Eigenlijk zouden de boeren moeten zeggen dat die wet maar ingevoerd moet worden zodat de hele europese samenleving plat gaat. Krijgen ze daar dan ook weer de schuld van.

Beheer
WP Admin