Bedieningsterminal AmaSpread 2 heeft alle belangrijke functies onder drukknoppen bevestigd. Niet alleen weegstrooier ZA-V Profis Control, maar ook de optionele kantenstrooier Limiter V+ kun je direct op de terminal aansluiten. - Foto's: Amazone MechanisatieNieuws

Amazone levert bedieningsterminal AmaSpread 2 voor weegstrooier

Machinefabrikant Amazone heeft een nieuwe bedieningsterminal ontworpen voor weegstrooier ZA-V Profis Control. Deze eenvoudig te bedienen AmaSpread 2 is inmiddels leverbaar.

Op bedieningsterminal AmaSpread 2 zitten alle belangrijke strooierfuncties onder een eigen knop. Op de eenvoudig te bedienen terminal kun je de instellingen van maximaal tien soorten kunstmest opslaan. Ook is het mogelijk de gestrooide hoeveelheid, de werktijd en de gestrooide oppervlakte te registreren.

Alle belangrijke functies van bedieningsterminal AmaSpread 2 zitten verwerkt in het scherm en bedien je via de drukknoppen.
Alle belangrijke functies van bedieningsterminal AmaSpread 2 zitten verwerkt in het scherm en bedien je via de drukknoppen.

De terminal beschikt over snelheidsafhankelijke uitgifte en maximaal zes secties. De weeginrichting heeft 200 Hz-weegtechniek voor precieze weegdata.

Vanafprijs € 860

De terminal is te koop voor € 860. Sensoren die je er op attenderen dat de trechters leeg zijn, behoren ook tot de opties.

Lees ook: Boerderij-test: secuurder strooien met Amazone Windcontrol

Amazone bouwt de ZA-V-weegstrooier in verschillende varianten. Kies je een ZA-V Profis Control, dan is de AmaSpread 2-terminal een optie.

Beheer
WP Admin