Premium
Foto: ANP AlgemeenNieuws

Zuinige steun voor stikstofplan

Reacties

  1. tis in ieder geval een oplossing of die goed uit pakt weet ik niet maar langs de kantlijn blijven staan schreeuwen heeft ook geen nut

  2. er zal geen kabinet komen met GL en PvdA..dat willen CDA en VVD niet en zonder CDA komen er dus nieuwe verkiezingen…of oude samenstelling met CU,D66 en CDA,VVD zal het worden…

  3. Ik was voor de verkiezingen al bevreesd voor de komst van een paars kabinet. D’66 heeft laten weten een kabinet te willen waar ook GroenLinks inzit. Dan is het niet gewoon paars maar donker paars.
    De partijen in zo’n kabinet kunnen moeiteloos overeenstemming bereiken over de landbouw, waaronder de stikstof. De stikstof van de boeren op verzoek van de VVD voor de industrie, verkeer en bouw en de grond van de boeren op verzoek van GroenLinks en D’66 voor klimaatbossen, voedselbossen en nog wat van die fantasiebossen.

    Door overeenstemming te bereiken met oa milieu- en natuur-organisaties wordt een paarse beleid hopelijk voorkomen. Een plan waar zowel boeren, milieuorganisaties als het bedrijfsleven achter staan kan het nieuwe kabinet niet omheen.

    1. Het getuigt van leiderschap dat LTO deze stap zet..,aldus de paarse partijen @Bennie

Beheer
WP Admin