Premium
Een emissiearme vloer in een melkveestal. Rechtbanken zien twijfel over de vraag of dergelijke emissiearme systemen in de praktijk wel dezelfde ammoniakemissiereductie behalen als waarvoor zij op papier staan. - Foto: Herbert Wiggerman AlgemeenAchtergrond

Stikstof: verder het juridische moeras in

Reacties

  1. Ik dacht dat de rechtbank er was om uit te spreken of de wetten zijn gevolgd of niet. Sinds wanneer is een rechtbank ook maar bevoegd om vraagtekens te zetten over dingen de wettelijk zijn vast gelegd? Dan kan een rechter dus ook zo maar bijv Schiphol lamleggen als hij twijfels heeft over de hoeveelheid CO2 en stikstof die neerdaalt op de Veluwe omdat naar zijn inzien te weinig rekening is gehouden met de invloed van de westen wind.

  2. Het lijkt erop dat in Nederland degene die meeste mensen (de pers) weet te mobiliseren de Macht heeft en niet alleen in het Parlement. Het ergste vind ik dat alle milieu organisaties de Overheid in de rchtbank kunnen bevechten met Donatie verkeregen via diezelfde overheid. Nog erger is dat deze Clubs zich niet bewust wensen te zijn van de mondiale gevolgen van hun acties.

Beheer
WP Admin